Avgjort!

Jag var med i en tävling på Skaparlusten och jag vann! Det var utlottning, och jag fick den stora äran att kamma hem ett överaskningspaket. Hoppas hoppas det kommer i brevlådan snabbt. Här är mitt bidrag.

grattis

Scrapträffen

Här är tre bidrag till tre tävlingar som jag är med i. Den första är en skisutmaning, och den andra är en bild som man ska inspireras av. Roligt när det blir en utmaning av det hela. Det första kortet fick mina föräldra på deras bröllopsdag. Den tredje är från en scrapträff som jag var med i i helgen. Mycket trevlig träff. Fick lära mig nya tekniker och träffa underbar människor. Bla annat Helena från Landstoken, en tokig tjej som det fullkomligen sprudlar om.

image112

grattis

i love you

Jag har blivit tagen!

image108

De som gjort det är Gunilla och Susanne. tusen tack för det tjejer.
Det innebär att jag ska skicka ett kort till någon utan någon
särskild anledning inom 7 dagar.
Sedan ska jag skicka utmaningen vidare till 5 pers.
Skickar till:
Alexandra
Elin
Mia (fantastisk virkare, får minsann va med i utmaningen)

Eftersom jag mest är i Gunillas och Susannes blogg så skulle jag vilja ta dom med, men dom har ju redan blivit tagna. Håller mig därför till dessa 3.

Postit

Scrappade ett Post-it-block till Lotta på jobb. Såg idén på nån sida, minns inte riktigt var, men blev sugen att prova på det. Blocket blev lite trevligare. Får se imorgon om hon gillar det. Sov gott alla!

image106
-

Lottas dag idag!

Lotta fyller år. Det är en tjej på jobb som är min trogne beställare vad gäller kort. Så vad kan man göra till henne om inte just ett kort! Hennes favoritfärg är blått så jag fick mig en utmaning att göra ett tjejkort i just blått. Det har en tendens att bli killkort :D Men det gick ganska bra, å Lotta blev glad!

image105

Filippa!

Jessica, min barndomsvän, har fått världens sötaste prinsessa! Var tvungen att virka en liten figur till henne. Å när jag var klar så upptäckte jag att den inte blev så liten som jag tänkt :D Ögon och nos har en säkerhetsspärr på insidan så att hon (Filippa) ska kunna äta på den utan att hon får i sig smådelar. Gjorde även ett kort som jag glömde ta en bild på, får fråga sen om Jessica har tid med det.

kanin

Ingela-la-la-la-la-la-la

Så snabbt denna veckan har gått. Är här någon som hängt med? Själv tyckte jag att det precis var måndag, å nu är det fredag igen. Lotta på jobb ska på fest, Ingela och Dennis fyller ju år :D Ha en trevlig helg allesammans.
Kram på er!

image91

image92


Kommit igång!

Såja, nu börjar det likna något igen hemma hos oss. Alla scrapsaker fyller mitt köksbord. Hihi. Är så glad nu när jag äntligen tagit fram allt och satt igång igen. Gjorde två kort igårkväll. Ett som Fredrik på jobb beställt till sin syster Anna, och ett som Karin på jobb beställt. Men det kan jag inte visa, det ska vara med i en liten tävling, så det kommer upp när tävlingen är slut. Spännande! Ser du Susanne! Jag köpte dom där snurklorna som du tipsade om, å jag älskar dom redan!

Anna

Semestern slut :(

Då har man satt igång med jobbet igen. Semestern tog slut väldgt fort. Tack och lov har jag varit utomlands, så jag slapp låta hela sommaren regna bort för mig. Har inte riktigt kommit igång med scrappingen än, men nästa vecka, då gäller det. Har fått en beställning igen. Tänkte att jag kunde visa upp ett kort som jag hade i en tävling för ett tag sen. Man skulle scraplifta en LO, tyvärr vann jag inte. Men det var skoj. Och min kusin som är mamman på bilden blev glatt överraskad när kortet damp ner i brevlådan.

image87

RSS 2.0