Åse & Tapio

Beställning på jobb... igen. Det är så roligt, att folk vill ha mina kort. Fick ytterligare 5 beställningar idag. Ska snart köpa ett nytt alfabet för pengarna. Tror det blir ett Katie. På lördag ska ajg scrappa hela dagen på scrapmaran med Elin. Ska bli så kul. Kanske får någon beställning gjord då!

image59

image61

Bröllop!

Då var det dax för bröllop snart. En på jobb har beställt och igår fick jag motivet jag ville ha, så då satte jag mig med en gång och började pyssla. Tack så mycket Alexandra för det fina pappret och de perfekta blommorna, fägerna kunde inte bli bättre i blommorna!

image55

Sanna...

I torsdags ringde min kusin Viki och berättade att hon visat min blogg för en arbetskamrat. arbetskamraten gillade det jag gör och beställde ett kort till sin dotter. Så roligt det är att folk tycker om det jag gör, och att dom vill betala för det. Gör mig glad! Kortet är egentligen mycket gulare, men fägerna ville inte hänga med in i datorn...

image52

Bokmärken!

Har gjort några bokmärken till familjen. Ha en trevlig kväll, nu ska jag se film med mina systrar!

image51

Linda 20 år!

Jaha, då var det midsommar, vilket underbart väder.... not. Fy så tråkigt. Hoppas verkligen att det inte regnar länge till. Fick igår en beställning på ett kort som skulle vara klart idag. så kl 10.00 kom hon hit (från Klippan) och hämtade det. Kul att hon ville köra så långt för ett kort :D
Eftersom det är midsommar så har jag jobbat på ett litet hemligt projekt som jag itne kan visa än. Det är en sak till en utmaning som ska vara inlämnat den 7:e. Så efter det kommer den upp på bloggen. Trevlig midsommar alla!

image50


Hamster

Ikväll ska det pysslas!  Mia kommer på besök. Tror det är lite virkning på gång. Kanske gör en kompis till denna lilla krabaten :D

image49

Ytterligare

Här har jag använt stämplarna jag fick i present på min födelsedagsfest av kompisarna. Tänkte dom först som typiska "killstämplar" men märkte snabbt att dom fungerar även till tjejer om man bara färglägger i rätt färg.

image47


image46

image48

Olivia och Filippa!

Grattis Olivai och Filippa! Två små kusiner som fyller år. Det var ytterligare en tjej på jobb som bestält. Nu börjar det sprida sig, sakta men säkert. Hon blev iaf nöjd vilket känns viktigt eftersom det var de första korten jag gjort till henne. Färgerna blev lite förvrängda när jag scannade. Det ska vara riktiga flickfärger, rosa och lila.

Olivia Filippa

Beställningar på jobb...

Då var det dax igen. Lotta på jobb är i farten som vanligt. Hon beställde två kort! Å överlycklig blev jag. Här har vi dom! Det till Elsa är mycket inspirerat av Elin som är tjejen som fått mig att börja med detta!

image42

image43

Tack för uppvaktningen!

Sara min syster tog ju studenten nu och hon bad mig göra ett tack-kort till en kompis. (Elin, ser du blomman, jag försökte göra som du, men din blir sååå mycket bättre, min blev lite för "skitig") Elins blomma!

studenten

Sköldis

Här kommer en liten sköldis. Var ett tag sen jag virkade den, men jag kände att det va dax nu att få ut honom i rampljuset.

sköldis

Kort

På Scraprooms forum har dom kortskissutmaningar varje veckan. Denna veckan gjorde jag ett neutralt kort, utan text. Får se vem som är näst på listan att få ett kort. Spännande va! Kanske blir det du!

image39Studentbox!

Igår scrappade jag en liten ask till min syster. Hon ska få sin present i den tänkte jag. Imorgon gäller det, då är det hennes STORA dag. Ska bli så kul!

image36

Sjung om studentens lyckliga dar!

Så var det dax att ta studenten. Inte jag, men min syster, Sara. Hon har fått stränga order att INTE titta i min blogg, vill ju visa er alla vad jag gjort till henne, å kanske är där någon som vill lägga en beställning, och då måste det göras innan studenten :D Kan ju sätta en studentmössa och band på vilken figur som helst, å dom blir ju sååå söta. Så nu hoppas vi å håller tummarna för att solen skiner på fredag! Lycka till Sara!

image34

image35

Ännu en beställning.

Lotta på jobb är en trogen kund till mig :D Igår beställde hon ett kort till David som fyller år. Jag satte mig med en gång när jag kom hem och började scrappa. Hon hade sett ett annat kort jag gjort, som hon gillade, så hon ville ha samma, med annat namn. Skönt att för en gång skull veta exakt hur det ska se ut.

image31


Mamma har oxå beställt. Ett kort till Baltzar som blev hela 18år! Grattis Baltzar!

image33

Apa

Då har hela lördagen gått. Jag började vid 12:00 och blev klar 19:30. Har suttit med det lilla livet hela dagen. Trodde det skulle gå lite snabbare, men jag kom på mig själv med att fortfarande sitta i pyjamas vid sjutiden. Halva helgen försvann, men det var det värt. Blev väldigt nöjd med den. Har även hunnit scrappa ett kort, men det är för mörkt för att ta en bra bild. Imorgon blir det inget pyssel, ska till Malmö och se Edvard (min sambo) spela. Ska bli kul. Ha det bra allihopa!

image30

Lilla snigel akta dig

Igår fick jag fnatt och virkade en liten snigel mitt i natten. När jag visade den på jobb var här en kille som ville köpa den med en gång, så jag äger inte honom längre, men jag hann i alla fall ta en bild. Anledningen till att det blev så sent igårkväll var att det var min tur att baka kaka till jobb. Måste virka nån till i helgen, dom va ju så söta. Har även en beställning som jag jobbar på (bil med husvagn), men den va lite klurig, minns inte riktigt hur jag gjort den förra gången, men de löser sig.

image29

RSS 2.0