Helg igen!

Igår äntligen fick jag lite tid över till korten. Gjorde ett födelsedagskort som jag inte vill visa för hon har inte fyllt år än. Sen blev det två julkort. Så roligt med alla julpapper som finns i affärerna. Nu är det snart helg, då ska det julstädas och en del ljusstakar ska upp. Kommer inte julpynta som jag brukar, det ska ju snart ner igen. Och sen har vi ju julskyltning i stan, hoppas det snöar lite mysigt då. trevlig helg!

image214

image215

Veronica

Helgen har bara sprungit bort, förstod inte alls var den tog vägen. Vi skulle gått på julskyltnignen igår, men det kändes så tråkigt att gå där i det kalla regnet så vi valde att gå på IKEA istället och vi hittade många fina lösnignar till vårt hus. I lördags var vi i huset i nästan 2 timmar och ställde alla frågor vi haft. Mätte några rum och fick reda på hur allt fungerade. Tycker det är så tråkigt att helgen är så kort, men jag har vänt på det nu. Måste se det såhär ist: När en helg är över så är det en vecka mindre tills vi ska flytta, då blir det genast mycket roligare :) Har mest stickat i helgen, började på en vante som jag tror jag fått börja om på 4 ggr. Men nu blir det nog bra, hoppas jag. Fick bara ett kort gjort i helgen, ville använda julstämplarna utan att det blev för juligt. Hon fyller ju faktiskt år i december.

image213

Harald 65 år!

Grattis Harald 65 år! En kille på jobb har beställt kort till sin pappa. Kunde inte hålla mig borta från hÄnglars julpaket, men försökte inte göra det till ett julkort. Det är ju faktiskt såpass kallt så man borde ha mössa iaf, speciellt om man som Harlad, bor i Sundsvall.
På detta kortet har jag försökt att inspireras av en stor inspirationskälla, nämligen Susanne. Hon gör till skillnad från mig ofta kort med massor av olika papper, så det var min utmaning igår. Och tipset om hur man får pappret att se ut att kommit från ett litet blocka är oxå från Susanne :D

image211

Stickade strumpor

Här har vi mina första stickade strumpor som jag blivit nöjd med. Har stickat ett par tidigare till Edvard och han gillar dom, men jag tycker dom är fula. När dom sitter på hans fot är dom helt ok, för då fyller han ut alla ojämnheter och får de vanstälda strumporna att se vettiga ut. Här kommer iaf mina blå strumpor. Nu får jag nog pausa med stickning/virkning ett tag, har visst fått sprickor i fingret, vilket jag inte alls var beredd på :)

image210Fika

Det är aldrig fel med fika. Har inte träffat Malin på år och dar så jag bjöd ut henne på en fika, och hon tackade ja, vilket jag inte alls är förvånad över :) Ser fram emot det Malin!

image209

Äntligen!

Igår gjordes det! Papperna skrevs till vår lägenhet. Nu är vi säkra på att huset är vårt, nu känns det ritkigt bra! Har inte velat lägga ut någon bild på huset tidigare, eftersom det inte var 100%, men nu kan jag visa det för alla som vill se. Plötsligt dök det upp nya känslor, det var inte bara glädje igår. Först på kvällen när man satt sig ner i soffan framför tv:n så kom man på att nu ska vi ju lämna allt som vi känner oss trygga i och ge oss ut i stora vida världen. Vår lägenhet som vi renoverat och byggt upp precis så som vi vill ha den, och nu ska någon annan ta över det.
Men det känns ganska bra ändå, hon som flyttar in är en jättetrevlig tjej. Så glad och sprallig och bara älskade lägenheten, så jag vet att hon kommer ta hand om den :D

Home Sweet Home!

image208

Rubinbröllop!

Tänk om man skulle få fira ett rubinbröllop någongång. Då borde man kanske sätta fart å gifta sig, men nä, inte än :) Edvards föräldrar firar 40 gifta år tillsammans. Det blir fest med fin mat å trevlig folk. Har gjort ett kort till dom. Färgerna blev lite väl gälla på bilden.

image207

Fars dag!

I helgen har jag äntligen fått tid över till lite kortmakeri, även om det var mycket annat att stå i. Min yngsta syster fyllde år (hennes kort får ni se senare, glömde att scanna det). Igår var vi först hos Edvards pappa och överlämnade en blomma med kort, och sen på kvällen var vi hos Tato (min pappa) Ni kanske undrar vad som hänt med hÄngelpojken i hängslebyxor. Jag stämplade upp motivet och när jag satt där och färgläggde det kändes det inte rätt, det var inte alls Tato. Han är händig så sågen var helt rätt, men han har lite mindre hår på huvudet än vad stämplen hade, så det vara bara till å börja om. Denna gången ritade jag dit huvudet själv, och vips så var det superlikt och hela familjen fick sig ett gott skratt när dom såg det. Ni som träffat min pappa förstår vad jag menar. Han är verkligen sig lik :)

image206


240296-204

DT-kort

Nu har jag äntligen hunnit trycka in lite scrapp-tid bland allt annat jag håller på med nu. Inga visningar på lägenheten i helgen, så jag passar på å stökar till det på köksbordet :) Här kommer tre julkort som var beställning till en på jobb. De två första är med DT-stämplar från Osmil, och det tredje är från det nya hÄlngar-paketet.

image201

image202

image203Ligger på is ett tag.

Ni kanske undrar varför jag itne uppdaterat min blogg på år och dar, och antagligen har ni själv kommit på varför. Vi har ju köpt hus, och det medför att vi måste sälja lägenheten, viljet medför att vi måste ha visning på lägenheten, vilket medför att det måste vara rent och städat, vilket medfeör att jag måste ha mina scrapsaker nerpackade och INTE utsridda i hela köket. Så fort visningen är klar  så kommer jag ta upp allt och göra några kort, håller på å bli knäpp av att inte ha något att göra på kvällen efter jobb. Sen när visnignen är klar och bidandet sätts igång och den förhoppningsvis säljs till ett bra pris, då är det dax att börja packa så smått så då får jag inte heller nån tid till detta. Jaja, nu vet ni iaf läget, så ni behöver inte tro att jag tröttnat på kortmakeriet! Ha det så bra! Kram på er!

RSS 2.0