ScrAppats första skissutmaning

Här är mitt bidrag till ScrAppats första skissutmaning. Va med du oxå! Skriv in dig i forumet och bli en av oss. Det gör du här.


Utställt hos ScrAppat

Nu får jag se till å uppdatera bloggen med jämna mellanrum. Har inte gjort så mycket kort i helgen, bara ett faktiskt, och det kan jag inte visa än, får vänta ett litet tag. Hela helgen har gått åt till mitt pysselrum som jag håller på att flytta in till. Bilder på det kommer upp såfort jag känner att jag börjar bli klar. Inte kul att visa det halvfärdigt. Kan däremot visa fler bilder från Mias butil ScrAppat. Hon har ställt ut mina små askar där. 

Sytt igen

I Mias nyöppnade butik ScrAppat, finns ett litet skåp där hon har handgjorda saker till försäljning. Jag har fått den stora äran att ställa ut lite av mina saker. Tack  ska du ha Mia, blev jätteglad!
Ny butik i Helsingborg!

Det var ett tag sen jag uppdaterade något på denna bloggen, men jag tänkte komma igång igen nu när höstmörkret börjar dra in. Nu har det öppnat en ny butik i Helsingborg som heter SkrAppat och du hittar den på Rusthållsgatan 7 i Miatorp. Har du inte varit där så är detta ett måste. En sån söt liten butik. Gjorde i helgen ett kort till Mia som har butiken.Gjorde även några små burkar som jag klätt in med underbart sött papper som jag köpte hos Mia i helgen.


RSS 2.0