Till Janna

I helgen gjorde jag detta kortet till min kompis Janna. Ville skicka en liten Valborgsmässoafton-hälsning :D Hade inte hunnit köpa några stämplar då, så jag skrev ut en bild från datorn, ville så gärna göra något med en bild. Nu har jag köpt en ny egen stämpel, så jag kommer inte behöva skriva ut färdiga från datorn längre.

image5

30-årskalas!

Hejsan!

Nu är den vanliga helgen över och vi går in på den ovanliga helgen :D Jag är långledig, från lördag till tisdag. SKönt! I lördags var vi på 30-årskalas. Mycket trevligt! Överlämnade ett av mina kort som uppskattades väldigt mycket. Såhär blev det. Även om han inte är supercharmig på bilden, så blev själva kortet ganska bra iaf.

Ha en trevlig fortsatt helg!

image4

Anna fixar!

I tisdags var Anna och Elin hos mig. Elin visade oss hur man scrappar. Här har vi Annas resultat. Efter många om och men fick hon äntligen till rubriken. Hihi. Ett tag trodde jag att vi skulle sluta allt utan rubrik till henne, men det blev ju riktigt vitsigt.

Tjeno!

Anna

Välkommen till min blogg!

Jaha ja, då har man startat en blogg för första gången i sitt liv. Ska bli spännande att se vart detta bär. Tanken med denna blogg är att jag vill ha någonstans att lägga upp bilder på det jag gjort. På sista tiden har jag lärt mig virka och tagit upp kunskaper i broderi och symaskin. Igår köpte jag även min första Qk (Quickutz) så nu kommer jag börja med scrapping. Gjorde mitt första kort i tisdags, som Elin introducerade mig i. (Kolla in hennes blogg här!) Igår gjorde jag ett födelsedagskort till en kompis som fyller 30 år. Kommer lägga upp en bild på det senare, väntar tills han fått det, så han inte råkar se det i förväg. Lägger upp en bild på min virkade kanin som ett litet smakprov. Hoppas du fattar tycke för min sida och kommer titta in igen för att nyfiket se mitt senaste verk :)

Ha en bra dag allesammans!

240296-1

RSS 2.0