Först lite kort om sidan....

Alla bilder och inlägg får inte plats på förstasidan. För att se alla inlägg, klicka i menyn kategorier till höger. Du kan välja bland kort eller virkning...
Ha det så kul när du kikar runt här!

Grattis!

Nu är det dax att fylla år igen, Mia blir 23 å Monica blir 46, tjejen som ska få kortet. Dryer inte länge innan jag oxå fyller år, nämligen nästa fredag. Men den dagen har jag gett till min syster, Sara som tar studenten. Själv kommer jag fira min dag en annan mer passande helg.

image28

Ankorna!

I torsdags var jag hos Mia, tjejen som lärt mig virka. Hon virkade på en beställning och jag gjorde två små ankor. Nu ska jag iväg till min kompis Jessica och äta kräftor med henne och hennes kille. Hoppas jag inte förstörde nåt romatiskt :D hon sa att jag skulle komma. Här kommer iaf ankorna. Ha en trevlig helg allihopa!

image27

Beställning!

En tjej på jobb har beställt ett kort till sin mamma som fyller 60 år. Igår när jag kom hem fanns det ett paket i brevlådan, och det va denna söta stämpeln, var bara tvungen att göra ett kort med en gång. Å inte nog med det, jag har precis fått mitt nya alfabet, Diesel, som Elin tipsade mig om. Tack ska du ha, är supernöjd.

image26

Katt

Igår blev jag inspirerad att virka igen. Marie var intresserad av att beställa en husvagn med bil av mig. Å då kände jag, "nu är det dax att börja virka igen". Gjorde en liten katt, blev ganska söt, eller vad tycker du?

image25

Hjärtan

Min kompis fyllde år och jag skulle ge henne en blomma. Ville hitta på nåt som gjorde det med personligt så jag virkade ett hjärta och hängde det runt stjälken.

image24

Inbjudningskort!

Jag har varit bortrest i Stockholm i veckan. Har därför inte uppdaterat bloggen, vet att vissa undrat över det ;) Men nu har jag iaf skickat ut alla inbjudningskort, så nu kan jag lägga upp några av dom här utan att riskera att folk ser dom innan dom fått dom.

image23Ännu en...

Tjejen på jobb blev så nöjd med kortet att hon beställde ett till från sin mamma till samma tjej som fyller år. Elin, tack än en gång för stämplarna ;)
 

image19

Daniel

Få fredag slutar en anna kille på jobb, gjorde ett kort till honom.

image18

Första beställnignen...

Nu har jag fått min första beställning. En tjej på jobbet bad mig göra ett kort till hennes moster som fyller 50 och ett till hennes mor. Måste säga att det var snäppet jobbigare att göra kort på beställning som man ska ta betalt för. Man får plötsligt press på att det MÅSTE bli bra. Hon blev iaf nöjd, å jag fick en liten slant, och pengarna ska gå oavkortat till en ny stämpel :D

Mors dag


50 ?

Födelsedagskort!

Edvards pappa fyllde år och jag fick äran att göra kort till honom.

image15

Jaha, då var det dax igen...

Början på en ny vecka, lika trött som vanligt. Veckans kortskissutmaning på sraproom kom ut igår. Jag kunde inte vänta utan började med en gång. Det blev ett i bruna nyaser med en stämpel som jag fick av Elin. Tack ska du ha! Å tack för i lördags. För första gången va jag ute i Landskrona, å kul hade vi :D

image13

Kycklingar

I påskas lärde jag mig virka, och vad är inte bättre att börja med än kycklingar. Sitter och virkar på ett litet hemligt projekt nu, kommer avslöja det här i bloggen när jag överlämnat det till rätt person. Nu ska jag snart till Mia och virka vidare, vi har ett paket på posten att hämta, tror det är ögon till virkfigurer. Spännande.

image12

Bättre sent än aldrig...

Igårkväll när vi satt och virkade, jag och en arbetskamrat så kom hon på att hon missat sin systers namnsdag. Hon frågade mig om jag ville göra ett kort till henne där det stod förlåt, så hon kunde ge det i efterhand. Självklart ville jag det. Det blev ett litet litet kort. Här har vi resultatet.

image11

Helg!

Då går vi raska steg mot helgen. Idag är det fredag och en kille på jobb har sin sista dag på detta företaget idag. Gjorde ett kort till honom igårkväll. Satt länge å funderade på hur det skulle bli, å jag blev själv väldigt nöjd. Tack Elin för att du dragit in mig i detta.Ttycker det är jättekul!

image9
Framsida

image10
Insida

Mamsen

Gjorde ett litet kort till min mamma. Ville bjuda på en glass i solen, så jag skickade över meddelandet i ett litet kort. Igår roade jag mig med att göra inbjudningskort till min födelsedagsfest, till släkten. Lägger inte upp bilder på det än, vill ju inte att dom tjuvkikar.

image8

Husvagn

Hejsan!
Min morbror och hans fru campar som bara den under sommarhalvåret. Dom har en massa figurer i sin husvagn och ville att jag skulle virka något till dom. Så jag satte igång å gjorde en röd husvagn å en blå bil precis som deras. Den blev väldigt uppskattad.
 

Husvagn

RSS 2.0