Lite nya kort

Denna veckan känns väldigt kort, vilket är skönt, då är det ju snart helg igen! Får hoppas att det blir vår denna helgen, orkar inte med mer snö nu. Vill ha värme!

image261


image260


image262

Glad Påsk

Ååsken närmar sig. jag beslöt mig att göra 4 olika kort och sedan ta emd dom på jobb för att låta de som var intresserade få lägga en beställning. det resulterade med 48 påskkort. man kan ju säga att jag har haft mycket att göra i helgen :) Går ganska smidigt att gära många på en å samma gång, man kan lixom har massproduktion. Glad Påsk på er. Så håller vi alla tummarna för att det kommer mängder med snö, då öppnar hestra över påsken, och jag vill så gärna åka skidor! Har glömt bort det helt, har ju inte tänkt på att det varit tider för nånt, vintern har ju inte hittat ner till Skåne.

image259

Razmus

Då var det äntligen fredag igen. Sitter och har lite smått träningsvärk från gårdagens aktiviteter. Anna, min syster tog ut mig på en runda i skogen. svinjobbigt för tillfället, men efteråt var det ritkigt skönt. Här har vi en liten Razmus som ska döpas på söndag. (som vanligt blir färgerna lite knepiga) Trevlig helg allihopa!

image258

Lastbil

Fick en beställning till en liten Albin som var förtjust i lastbilar. Hade inga stämplar på lastbilar, så jag fick lösa det på ett annat sätt. Nedre bilden är när kortet är öppet. Trevlig helg på er alla!

image256

image257Malin 20!

Ännu en beställning från jobb. Malin fyller 20 och gillar rosa. Det var vad jag fick veta. Ville göra det rosa utan att det blev för mycket tuttenuttigt. Är ganska nöjd faktiskt. Beställaren blev glad iaf. den rosa färgen på hjärtanen är inte fullt så starka i verkligheten.

image255

RSS 2.0