Längtar till helgen!

Hej alla goingar som besöker min blogg. Ni ska veta att era komentarer gör mig superglad. Det är en fröjd att gå in och titta :D Nu är det äntligen snart helg. Jag har ett fullsmockat schema redan. Har mängder med kort att göra, som är beställningar till folk på jobb. Sen är det ju scrapmässa i Helsingborg!!! Och mina systrar spelar en superviktig match på lördag. Vinner dom den så går dom upp en division, och det vill man ju! Ha en trevlig helg så hoppas jag vi ses på mässan. Här kommer några beställningar.

image156


image152


image153


image154

Bröllop

Tyvärr var inte jag den utvalda bland kortmakarens gäst-DT. Lite tråkigt var det, men man får inte ge upp. Det kommer fler tillfällen. Jag är förnuvarande med i en annan tävling (inte DT) och där skulle man göra en LO efter skiss. Och jag har aldrig gjort en LO förut, så först tänkte jag hoppa å va med. Men sammtidigt så gillade jag skissen, så jag har gjort mitt bästa. Scrappade min bästa väns bröllop. Är nöjd för att vara första Lo:n :D Bilderna ser lite suddiga ut här, men det blev så när jag fotade den.

image151

Paper piecing

Nu har jag gett mig in på paper pieceng efter en beställning på spiderman, vilket jag inte hade någon stämpling till. Måste säga att det INTE var det lättaste. Har faktiskt fått iden från en annan tjej, en blogg som jag var inne på för säkert ett halvår sen. Minns inte vems det var, men jag minns iden till kortet. Ha en trevlig vecka allihopa, och håll tummarna för att det snart är helg igen :D

Add: Tjejen som jag fått iden ifrån är Mahlin Kul att hon tog kotakt å sa vem hon var :D

image149DT tävling!

Jag var med i en DT-tävling som kortmakaren hade för ett tag sedan. Vi har ännu inte fått reda på resultaten, men nu i efterhand vet vi att det är över 50 pers som delatagit. Så chansen är minimal, speciellt när man sett några av de andra deltagarnas bidrag. Men det har iaf varit roligt och utmanande att göra alla 7 kort som var kravet. Tyvärr missade jag ta kort på ett av dom, men här kommer de andra 6 bidragen.

1

2

3

4

5


7


Pysslat hela helgen...

Måndag igen, å gissa vad jag gjort i helgen. Inget annat än å pysslat. en del på mina lovikkavantar och en del beställning på kort och bokmärken. Här kommer några av dom. Tomten längst ner kommer från Landstoken!

image142

image136

image137

image138

image139

image140

image141

Bröllop!

Fick en beställning på ett bröllopskort däe beställaren var beredd att betal lite mer för sitt kort. Hon ville ha det lite mer avancerat är vad jag brukar göra. Det var till hennes syster. Hoppas hon blir nöjd, jag fick nämligen fria händer. Färgerna i bilden blev inte ritkigt bra, återkom gärna imorgon så ska jag se till att jag har tagit bilden med min kamera isf, då blir det aningen bättre. Ses!

image135

Snart är det jul!

Nä, kanske inte riktigt än, men det gäller att börja i tid. Var med i cybercrop i helgen och där fick vi massa utmaningar med nya tekniker. Jag bestämde mig för att göra Julkort. Om någon skulle vilja beställa här på jobb så är det lika bra att börja i tid, har en känsla av att det blir mycket att göra när julen väl närmar sig. Här kommer några julkort.

jul2

jul8

jul5

jul4

jul3

jul1

jul6

jul7

Kontakta mig!

Om du har något på hjärtat som du vill säga mig så kan du göra det här. Du kan självklart lägga komentarer vid varje inlägg, men kanske du vill något som inte har med inläggen att göra...Kanske du bara vill säga hej eller lägga en beställning, gör då det här. Tryck på komentarer här nedan. Tjingeling!

Helg :D

Äntligen fredaga. Eller vad säger ni? Visst är det skönt när helgen smyger sig på. Synd bara att det försvinner lika snabbt. På lördag är dett cyber crop på scraproom. Ni kommer väl dit. Har aldrig varit med på något sånt innan, men det ska bli spännade. Här kommer några kort jag gjorde igår, som var beställda till idag. Första kortet var ett bidrag till en tävlin på stellas, uppgiften var att använda bruna nyanser och endast en färg till.

Ha den äran

image124

image125

Nya kort...

Det var ett tag sen jag la upp nya bilder här i min blogg, men tro inte att jag tagit en pause. Jag har kämpat med kort till olika tävlingar, och då kan jag ju inte visa upp dom innan tävlingarna är avgjorda. Men igår blev det även lite tid till några beställningar. Det första kortet var till Filippa, flickan som fick den virkade rosa kaninen. Sen är det två bestälningar, ett till Merete och ett till Maja som ska döpas. Där använde jag mina efterlängtade hänglar som kom med posten igår. Igår fick jag även reda på att min släkt har utökats, en liten Mathilda kom till världen. Fick knåpa ihop ett litet kort snabbt som attan.

filippa

image120

image121

barn

RSS 2.0