Mer kort.

Som vanligt är färgerna något missvisande.

image272

image273

Helg igen!

Visst e det skönt när fredagn närmar sig. Man har så mycket som ska göras i helgen och plötsligt är det måndag och man inser att man inte han med så mycket av det man planerat. Det första kortet kan tyckas kännas igen, men denna gången är det beställt som en bärgare. den lille felix är visst färst vid just bärgare.

image268

image269

image270


Små pojkar

Beställningar på kort till två små pojkar.

image266

image267

Längesen sist!

ja, det var ett bra tag sen jag uppdaterade här. Har inte haft tid till korten nu när solen kommit fram. Har ju en trädgård att se efter. Här är iaf ett kort till Samantha med en av mian ny stämplar som jag köpte på mässan i Helsingborg förra helgen.

image265

Fredag igen!

Vad ska man säga, det går fort. Nu får man bara se till att helgen inte försvinner lika fort som veckan. Fick en beställning på ett kort där en tant med humor hatar mobiler, och därför skulle jag göra så mycket jag bara kunde som kopplade kortet till en mobil. Den vick tom ett mobilsmycke. Undrar om tanten vet om att det finns sånna, eller om hon inte kopplar det. jaja, det återstår att se. I helgen är det stämplemässa i Helsingborg. Jog hoppas ni kommer dit, och gör ni det så kom gärna fram och säg hej! Ses!

image263

image264

RSS 2.0