Lägenheten!

Här kommer några bilder på vår 2:a på Västra Berga. Vill ni har mer information eller bilder så titta här. Den finns även på hemnet, sök då på kadettgatan 10A i helsingborg.

Kök
image191

Kök
image192

Matplats
image193

balkong (möbler ingår)
image194

Vardagsrum
image195

Sovrum
image196

Badrum
image198


Mobilvante till Rosa Bandet!

Jag har sticket en liten mobilvante som ligger på auktion där pengarna går direkt till rosa bandet. Auktionen går ut 20.00 ikväll (30/10) Du behöver inte vara medlem på sidan för att lägga ett bud. För att komma till auktione, klicka här! Båda mobilerna på bilden passar i vanten, har inga mått på den. Är lite tight i början, men det töjer sig med tiden. På det sättet passar den fler modeller, men den oranga är maxtjocklek.

image190

Äntligen!

Måste säg att detta var den mest omtumlande helgen jag någonsin varit med om! Vi har tittat så smått på hus och tillsist hittade vi ett som vi fastnade för med en gång. I fredags var det budgivning, en nervös sådan (det är något jag inte ens önskar mig min värsta fiende) Det slutade iaf precis som vi ville, vi la det högsta budet. Japp, precis så är det! Vi är husägare!!! Så nu väntar spänningen med att sälja vår lägenhet. Känner du någon som är intresserad så hör av dig. Får väl göra lite reklam för den här: Det är en 2:a på 60 km, på Västra Berga, en ljus och fin genomgående lägenhet (tar 10 min med cykel sen är du i stan) Nyrenoverat stort kök, nyrenoverat och helkaklat badrum. Fin balkong med trallar och trämöbler som tillhör + markis. Säkerhetsdörr är insatt. Nära till affär och buss som går var 10:e min både till stan och väla. 10 min gång till Pålsjöskog. Månadskostnad på 2.900:- Bra och stadig förening: HSB BRF Berga i Helsingborg.

Mina första DT-kort.

Måste säga att jag blev glad igår nnär alla stämplar damp ner i brevlådan. Det var näst intill bara julstämplar, och jag som vill komma igån med en gång. Har inte beställningar på jul än, bara folk som fyller år. Men det kommer nog mer med tiden! Här är 2 kort som jag gjort på beställning med Osmil´s stämplar. Tyvärr blev bilderna lite dassiga i scannern.

image187

image186Uno 85 år!

Då var det dax igen, igår fick jag några beställningar, dels från jobb och sen ringde min kusin Viki och la beställningar från henne och en av hennes arbetskamrater. Gjorde ett till Uno, sen spenderade jag resten av tiden med att lära mig sticka strumpor, (började dagen innan). Det blev klar igår, en fin tomteröd stumpa, tyvärr blev det alldeleas för stor för min fot, så Edvard fick den :( Jag som ville ha den röda strumpan! Det tråkagste är att nu måste jag lägga ner 2 kvällar till för att göra utterligare en strumpa till Edvard. Och garnet kommer antagligen inte räcka till ett par till mig oxå. :)

Tillbaks till kortet jag gjorde igår, det var till Uno 85år. Vad gör man på ett kort till en 85-åring? Gick igenom mina stämplar hur många gånger som helst, allt var sådär sött och gulligt, men tillsist kom jag på att även om man är 85 år så är man fortfarande en födelsedagsgris när man fyller år!! Stämpeln har jag lånat av Elin, tack!

image184Kram

Nu har jag skrivit mitt första inlägg i Osmil´s blogg! Det ska bli så spännande. Har nu hunnit låta tanken lägga sig på att jag är med i ett Designteam. Tack så mycket för alla snälla komentarer från er alla, det gör mig väldigt glad. Kortet nedan har inget med Osmil att göra, det är ett kort som jag gjorde i en materialswap som jag är med i på pyssel.net. Kram och tack för alla som tror på mig.

image183

Nu är jag DT!!!

Jag är så lycklig. Denna dagen kunde inte börjat bättre. Jag fick ett mejl av Lena på Osmil, hon skrev att  jag var blev den nya medlemen som hon sökt till hennes DesignTeam. Det ska bli sååå roligt, jag är så glad.
Imorse när jag åkte till jobb tänkte jag att detta kommer bli en seg dag, är så trött ifrån helgen. Men nu är jag så glad och pigg och ivrig att få komma igång. Hon ville ha min adress så hon kunde skicka lite saker till mig. Ska bli så spännande att få göra kort till en butik.

Lägger upp ett nytt kort som var till en tjej som är aupair i USA.

image181


Stockholm, here i come!

I veckan fick jag reda på att en kille på jobb skulle köra upp till Stockholm i helgen, så jag passar på å hänger med så kan jag hälsa på min kusin. Ska bli såååå kul å träffa henne igen, det blir inte allt för ofta nu när hon flyttat ifrån Helsingborg. Kommer därför itne uppdatera så hemskt mycket under helgen, eller rättare sagt, jag kommer inte uppdatera alls. Ev på söndag kväll. Vet ju inte när jag kommer hem på söndag. Kram på er alla. Här kommer några tändsticksaskar. (väldigt kasst skuren bild, men bättre det än inget)

image180

Adriana!

För ett bra tag sen gogglade jag på mitt efternamn och hittade en hel familj i Australien som jag är ganska nära släkt med :D Superkul är det. Har fått speciell kontakt med en av döttrarna Adriana. Hon fyllde år nu i oktober och jag skickade ett kort till henne. Kom fram igår, lite sent, men jag visste inte att posten var så långsam till Australien :D Här kommer iaf det kortet och ännu ett kort som låg på beställning.

image177

image178Hejdå Fredrik!

I fredags slutade Fredik på vårt jobb. han var konsult men hade arit här i ca 6 mån så man hade hunnit lärt känna honom. Jag gjorde ett minikort till honom. Varenda gång jag pratade om kort så frågade han å Magnus ifall jag hade en ölstämpel :) Så sa dom att om jag hade haft en ölstämpel så hade dom beställt massa kort. Så vad var inte mer lämpligt att sätta två ölflaskor i nävarna på flickan, och klippa bort hästsvansarna så hon förvandlades till en kille :D

image173

image174

image175

image176

Äntligen helg!!

Då var det torsdag kväll och helgen smyger sig på. Jag slutar 13 imorgon och Edvard hämtar mig på jobb, så åker vi iväg mot Göteborg. Ska bo på hotell, mysigt :) Inget planerat förutom en restaurang som vi bokat till lördag. Sahara heter den, och det är supersmarrigt. (ska smyga runt lite smått och hitta scrapbutiker) Lägger upp lite bilder som jag inte visat upp innan, pga risk att dom som fyllt år skulle se sitt kort på bloggen innan dom själv fått det. Det var lite lustigt den dagen som jag fick beställningarna till Monika och Carola. Monika är Carolas mamma och båda beställde dom vars ett kort till varann till deras födelsedagar utan att dom visste om det. :)
Trevlig helt allihopa!

image168

image169

image170

image171

Mera kort...

Här kommer lite fler kort...

image167


image166

Muuu!

Igår fick jag inte så mycket gjort när gäller kort. Vi var på två husvisningar, och mycket av den lediga tiden gick till ett annat projekt jag håller på med. Gjorde iaf ett kort med en ko på som var till en tjej som går på en lantskola. (scanningen blev lite sned) Fick motivet av Elin, tack så hemskt mycket! De andra två korten gjorde jag i helgen. Har där provat använda mina akvaller på kakor som låg och skräpade i garderoben. Gillade färgerna bättre, mer dova, jordnära färger, ist för det skrikiga som pennorna hade en tendens att bli. Tekniken får jag öva på och tillsist blir det säker önskat resultat. Vill få mer djup i bilden.

image162

image163

image164

Massa barnkort!

Jaha, då var helgen över, och mässan har skingrat sig från Olympia. Det var sååå kul, min föra mässa. Handlade massa fina å roliga saker. Gjorde av med en massa pengar, men plånboken var inte tom när jag kom hem. Jag tog bara med mig pengar som jag fått in på beställningar av kort. Så det kändes helt ok att spendera :) Träffade en massa kända anskiten, Alexandra och Elin så klart. Sen träffade jag Gunilla, en bloggkompis. Jätteroligt att träffas irl och få ett anskte på dig! Det är tack vare Gunilla som jag inhandlade myrorna på mässan, har fått några ex av henne ocg fastnade direkt. Här lägger jag upp några av helgens kort, resten kommer imorgon. ;)

image157

image158

image159

image160

image161

RSS 2.0