Snart helg och jag har massor att göra!

ska jobba i helgen, här är svinmycket att göra just nu. Så jag hinner inte pyssla denna helgen heller, men det hade jag nog inte hunnit i vilket fall som, har ju ett hus som måste komma iordning. Vill endå uppdatera så ni inte trättnat på att hälsa på. Här är några hjärtan som jag sydde i julas.

240296-230

Flyttröra

Hela veckan har jag levt bland flyttkartonger. Vi har haft två dagars ledigt för att komma lite iordning, både med flytten till huset och städnignen i lägenheten. Kan lätt säga att man har mycket mer att göra än vad man tror. Börjar bli lite drygt med att packa upp nu, men det går sakta framåt. Pysselgrejerna står fortfarande i lådor, men jag kan visa en tavla som jag målade till syrran i julklapp.

tavla

Julklapp

Nu såhär efter jul kan man ju visa upp vad man flitigt roade sig med innan jul. Jag virkade en filt till min mamma i julklapp. Kändes som om projectet aldrig skulle ta slut, men sammanlagt 60 timmar senare var jag färdig. En sak är säkert, jag kommer aldrig ge mig in på att virka en vilt igen, iaf inte i den storleken. Jämför mad handen på vänster sida för att få en uppfattning om storleken. (ca2x2m)

Filt

Give me a kiss

Här är ett kort som jag gjorde för väldigt längesen men inte kunnat visa här förän det publicerats i Scrapbooking m.m. Himla kul att se sina egna alster en tidning :) Det var en utmaning där man skulle använda tre olika mönstrade papper från tre olika leverantörer.

240296-233

Gott Nytt År!

Som ni säkert märkt så har det varit lite tomt på bloggen under julhelgerna. Jag har varit långledig och borde ha hunnit göra massor med saker när det gäller pyssel. Tyvärr har all min lediga tid gått åt till å packa inför flytten. Nu är alla mina pysselsaker nerpackade och det dröjer dessvärre ett tag innan dom kommer upp igen. Om en vecka har jag ett helt hus att först få i ordning innan pysselsakerna kommer upp igen. Har endå en sak att visa. Det är en liten gås som jag gav till mamma i julklapp. Tack så ni ha för ett rolig år 2007 och jag hoppas på ett minst lika roligt 2008. Gott Nytt År på er alla!

240296-226

RSS 2.0