Semster

Detta kommer antagligen vara sista inlägget innan semestern. Ska iväg till Rhodos en sväng och få lite sol! Så nu vet ni varför det inte uppdateras på ett tag. Vanessa och Haley ska döpas, men har tyvärr ingen bild på Haleys kort. Kortet under, till Sara var en beställning där önskan var att göra något med telefoner. Tjejen jobbar nämligen på Eniro och har alltid älskat telefoner. Var lite orolig att jag överdrev det hela, men beställaren blev så nöjd! Kortet till Karin var oxå en beställning.

image83

image84

image85

Sjuk

I tisdags traskade jag hem efter lunch från jobb. Mådde inte alls bra. Blev lite oroligt att jag inte skulle bli frisk till helgen. Ska ju till Rhodos på söndag. Det vill man ju inte missa. Nu är det nog bara förkylning kvar, ska ta mig till jobb imrogon. Gjorde några kort nu när jag suttit hemma. Har inte varit allt för pigg för det, vilket jag trodde att man alltid var. Fick iaf gjort beställningarna som skulle vara klara till imorgon. Visar en här, de andra har jag inte tagit kort på och nu är kameran nerpackad i väskan. Ska scanna in dom imorgon på jobb. Ha det bra allihopa!

Gun

Igår kom det!

Jag har köpt ett nytt alfabete via ebay, har aldrig gjort det förr, så man vet ju inte ritkgit vilken risk man tar. Men jag chansade. Hade lyckats samla ihop pengarna på kort jag sålt på jobb. Och redan efter en vecka kom det i brevlådan. gissa om jag var överlycklig! Ny är jag en lycklig ägare av Katie. Var tvungen att använda det med en gång!

image79

image80

image81

Då var det dax igen!

Fick lite beställningar förra veckan. Så ni kan ju gissa vad jag gjort i helgen! Kort, kort, kort och mera kort. Gjorde även några "neutrala" som jag säljer på jobb för dom som vill ha ett kort samma dag. Nu återstår en lång vecka framför sen bär det av till Rhodos. Håll tummarna för att mitt halsont (som jag fick imorse) inte utvecklas till något stort.

Sommarhälsningar

Keld

Göran

Grattis5

Erik

Grattis4

Brita

Mappback

Pratade om en mappback som jag var så nöjd med i ett annat inlägg. Folk har frågat vad det är så nu lägger jag upp en bild på mina papper fint sorterade i min back. Mycket bra investering!

mappback

Mappback

Nu har jag köpt mig en mappback. En sån där som jag har satt mina papper i. Har egentligen inte så mycker mönstrade papper, men jag fyllde upp med de enfärgade oxå. Nu är det mycket lättare att få en överblick på vad jag har att välja på. Är så glad för min lilla back :D Här kommer dagens beställning, stämplen har ajg lånat av Alexandra, Tack!

image70

Då var det dax igen

Beställningarna har bara rullat in på jobb. Men nu känns det som om det blir lite pause ett tag. Har inga fler beställnignar för tillfället. Hade förut 6 inbjudningskort till ett kalas (en pojke som fyllde 10) men nu visade det sig att han ville göra sina kort själv :D
En annan tjej här på jobb berättade att hennes dotter tyckte så mycket om ett kort som dom beställt av mig, så nu ville hon oxå börja med scrapbooking. Hon är bara 11 år och tyckte det va ett jättebra sätt att tjäna pengar på. Men om man räknar efter så är det MYCKET mer utgifter än inkomster. Ganska gulligt iaf. Hon frågade mig var jag handlar mina saker, så jag skickade dom till scraproom i Hbg. Där kommer dom få mycket att titta på.
Här kommer iaf kortet.

image69

Scrapmara i helgen!

I helgen var jag på scrapmara för första gången i Helsingborg. Fick gjort en hel del även om mycket tid gick åt till att prata med andra och se allt roligt som dom hade med sig. Tänk att det finns så mycket nya saker som jag inte hade en aning om. Det första kortet här till Stefan var en liten skisstävlign som vi hade, och döm om min förvåning, jag vann! Så glad jag blev :D Första gången på något sådant och jag vinner. Det förgyllde hela min helg. Hihi. De andra korten är beställningar som vanligt, kul.

Stefan

Pojke

Martin

Andreas

Konfirmation

bröllop2RSS 2.0