Dop överallt!

Det måste ha tillkommit massor med nya små liv på sista tiden. Blir dopkort efter dopkort. Här är två, ett till Alma och ett till Jasmine. Söta namn båda två. Färgerna stämmer inte ritkgit med verkligheten. Det ska vara mer flickrosa på båda korten.

alma

jasmine

Edvard 30 år!

Grattis Edvard! I helgen fyllde han 30 och vi hade stort kalas med släkt och vänner. Även om vi nu har ett stort hus så fanns det inte plats att bjuda alla som vi hade tänkt. Jag gav honom ett presentkort på en sparesa till Polen i 4 dagar. Tyckte stämplen på kortet passade bra där han sitter i sitt lilla spa :)

image248

Vanja

Vanja e en tös som spelar fotboll. Fick en beställning där den stora önskan var att det skulle ha med fotboll att göra, hon spelade nämligen själv. Jag kollade igenom mina stämplar och hittade en fotboll, men det var en grabb som höll i den. Så vad gör man då? Jo, man ritar dit toffsar på honom å vips så blev det en tjej. Tror inte hon märker det själv, men ni som nu vet om det ser antagligen det.

vanja

Flera kort

Folk på jobb har laggt beställningar på kort, så det vara bara till att börja producera.

hem

Ulla

maria

Madeleine

Lii

emma

Äntligen fann jag tid!

Nu har jag fått upp en del av mina pysselsaker och jag har börjat ta emot beställningar igen. har gjort en hel del i helgen. Nu gäller det bara att hitta tid att uppdatera min blogg, det blir nästa projekt. Här kommer några bilder, hinner inte kommentera de.

image240

240296-239

240296-238

240296-237

240296-236

helen

ella

RSS 2.0